AYDIN / BUHARKENT - Buharkent Belediyesi Anadolu Lisesi

Buharkent Belediyesi Anadolu Lisesi

Adres
İSTİKLAL MAH. 37 SK. BUHARKENT BELEDİYESİ ANADOLU LISESI BLOK NO 1 BUHARKENT / AYDIN
Her yönüyle çocuklarımızın düşlerinin buluştuğu bir örnek okul olmak...
Misyon
Sürekli yeniliğe ve gelişime açık, okuyan, araştıran, analiz ve sentez yapabilen, bilgiyi yeni bilgiller üretmek için kullanabilen, kendine güvenen, geçmişini bilen, geleceğe umutla bakan, çevreye duyarlı, toplumsal erdemi yakalamış, demokrasi ve insan haklarını özümsemiş, çağa ve teknolojik gelişmelere uyum sağlamış bireylerin yetiştiği; bütün öğrencilerin çağdaş ve bilime dayalı bir eğitim ortamda, yaşama ve bir üst öğrenime hazırlandığı; çevrenin eğtim, bilim ve kültür merkezi olan; yönetici , öğretmen, öğrenci , personel, veli ve çevrede yaşayanların elbirliğiyle oluşturduğu bir "model okul" olmaktır.
Öğretim Şekli :Tekli Öğretim
İlçe Merkezi
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İl merkezine 84 KM İlçe merkezinde bulunan okulumuz, Buharkent okullar bölgesindedir.