AYDIN / BUHARKENT - Buharkent Belediyesi Anadolu Lisesi

"EDEBİYAT SOKAKTA"

Kas

Cumhuriyetimizin 100. yılını tüm yurtta olduğu gibi Buharkent Belediyesi Anadolu Lisesi olarak da coşkuyla kutladık.

Nis

Okulumuz öğrenci ve öğretmenlerinin ortak fikir alışverişi sonucu, kitap okuma saatlerini  "Her Ay Bir Yazar Okuyorum" Projesi kapsamında düzenledi. Öğrencilerin kitap sevgisini ve kitap okuma düzeylerini arttırmak amacıyla geliştirilen bu projede öğrenciler her ay farklı bir yazarın eserlerini okuyarak yazarlarımızı ve eserlerini tanımış oluyorlar. Bütün sınıflarda eş zamanlı olarak okuma saatlerinde gerçekleştirilen bu proje ile öğrencilerin kitap okuma alışkanlığı kazandırılmasına katkı sağlanmaktadır. Öğrencilerin kişisel gelişimlerine katkıda bulunmak adına kitap okuma alışkanlıklarının devamlılığını sağlamak  oldukça önem verdiğimiz bir konudur.

Nis

İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz AR-GE Birimi tarafından hazırlanarak okulumda uygulamaya konan "Okulumda Sanat Okulumda Spor" projesi kapsamında okulumuzda müzik sınıfı oluşturularak öğrencilerimizin hizmetine sunuldu.

Nis

İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz AR-GE Birimi tarafından hazırlanarak okulumda uygulamaya konan "Okulumda Sanat Okulumda Spor" projesi kapsamında öğrencilerimiz farklı spor branşlarında eğitim alarak gelişimlerine katkıda bulunmaktalar.

Şbt

Özel Eğitim ve Rehberlik Genel Müdürlüğü Bilinçli İnternet kullanımı konusunda e-broşürler hazırlayarak öğrenci, öğretmen ve velilerin kullanımına sunmuştur.